Meille asiakkaaksi?

Tältä sivulta löydät ohjausta oman hoitopolkusi löytämiseksi.

Avohoito

Ole yhteydessä oman kuntasi sosiaalityöntekijään selvittääksesi mahdollisuuttasi saada maksusitoumus hoitoon pääsyksi. Olet tervetullut myös itse maksavana asiakkaana, olethan tällöin yhteydessä numeroomme 010 337 2900 tai sähköpostilla info@suvera.fi. Jos emme pääse vastaamaan puheluusi välittömästi, jätäthän viestin vastaajaan, jotta voimme palata asiaan mahdollisimman pian.

Lääkäriajan sekä lähi- että etävastaanotoille saa varattua myös osoitteesta https://vello.fi/suvera-oy/

 

Vieroitushoito

Mikäli asut Turun tai Raision alueilla, voit hakeutua omatoimisesti Perniön vieroitushoitoyksikköömme olemalla yhteydessä numeroomme 050 431 5945 tai sähköpostilla avara.pernio@suvera.fi.

Alla on lista muista kunnista ja hyvinvointialueista, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Linkin takaa löydät yhteystietoja oman asuinpaikkasi perusteella. Mikäli asuinkuntaasi ei löydy oheisesta linkistä, ole yhteydessä oman kuntasi sosiaalityöntekijään selvittääksesi mahdollisuuttasi päästä palveluidemme piiriin.

Avara

Olet tervetullut myös itse maksavana asiakkaana, olethan tällöin yhteydessä numeroomme 050 431 5945 tai sähköpostilla avara.pernio@suvera.fi.

Päihdekuntoutus

Alla on lista kunnista ja hyvinvointialueista, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Linkin takaa löydät yhteystietoja oman asuinpaikkasi perusteella. Mikäli asuinkuntaasi ei löydy oheisesta linkistä, ole yhteydessä oman kuntasi sosiaalityöntekijään selvittääksesi mahdollisuuttasi päästä palveluidemme piiriin.

Avaraa elämää - Suvera

Järvenpää
Hyvinkää
Mäntsälä
Nurmijärvi
Pornainen
Tuusula
Rajamäki
Klaukkala
Jokela
Kellokoski

Essote:

Erikoissairaanhoidon kautta:

Joroinen
Pieksämäki
Olet tervetullut myös itse maksavana asiakkaana, olethan tällöin yhteydessä numeroomme 050 406 6055 tai sähköpostilla avara@suvera.fi