Suvera Oy

Palvelumme

Yksilöllistä avo- tai laitoshoitoa

Ensimmäiset askeleet kohti päihteettömyyttä lähtevät jo siitä, että riippuvuus tiedostetaan tai esimerkiksi läheiset huomaavat tilanteen ja puuttuvat asiaan. Kun haluat aloittaa kanssamme hoitosuhteen, sinulle laaditaan yhteistuumin yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä hoito- ja kuntoutusjakso.

Hoitona on avohoito tai laitoskuntoutus. Avara-yksiköissämme tarjoamme laitoskuntoutusta ja -vieroitusta kodinomaisessa ympäristössä alkoholi-, huume- ja lääkeongelmista kärsiville.

Avara kuntoutusyksikkö sijaitsee Siuntiossa ja Avara vieroitusyksikkö Salon Perniössä.

Päihdehoitoon voi saada taloudellista tukea kunnalta tai KELA:sta. Tarkista oman kuntasi sosiaalitoimesta, minkälaiseen hoitoon voit saada maksusitoumuksen.

Soita 010 337 2900 ja varaa aika hoidontarpeen arviointiin.

Suvera Oy Päihde- ja mielenterveyspalvelut Apua päihdeongelmaan

Avohoidon palvelut

Päihdepalvelut

Suvera tarjoaa monipuolisesti apua riippuvuuksiin. Lue lisää ja varaa aika arviokäynnille.

Terapia- ja mielenterveyspalvelut

Monipuoliset terapia- ja mielenterveyspalvelut takaavat joustavan ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn hoidon.

Lue lisää palveluvalikoimastamme tai varaa aika hoidontarpeen arviointiin

Laitoshoidon palvelut

Laitoskuntoutus

Kuntoutusyksikkö Avara Siuntiossa tarjoamme laitosmuotoista hoitoa riippuvuuksiin kodinomaisessa ympäristössä.

Vieroitushoito

Vieroitusyksikkö Avara Perniössä tarjoamme sekä alkoholi- että huumekatkaisuhoitoa. Alkoholikatko kestää tyypillisesti 3-5vrk ja huumekatko 10-14vrk.

Palvelut yrityksille ja kunnille

Kunnille

Lääkäreiden saatavuus voi olla ajoittain iso haaste kunnalle, kuntayhtymälle. Varsinkin erikoisalojen (mielenterveys- ja päihde) osaajien tavoitettavuus voi muodostaa ongelman, johon Suvera tarjoaa ratkaisun.

Koulutuspalvelut

Suvera tarjoaa koulutuspaketteja sekä räätälöityjä koulutusratkaisuja ammattihenkilöille, yrityksille ja työyhteisöille valtakunnallisesti.
Pihlajalinna

Työterveyspalvelut

Suvera tuottaa päihdelääkäripalveluita yhteistyökumppanimme Pihlajalinnan työterveysasiakkaille. Suveran kautta saat päihdehoidon osaksi työterveyspalveluitasi sekä työterveyttä tuottavana yrityksenä, että työterveyden asiakkaana.