Oulun Riippuvuusklinikka

Oulun Riippuvuusklinikalle voit tulla minkä tahansa riippuvuuden takia.

Laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka suunnitellaan juuri sinun tavoitteidesi mukaan.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi alkoholin käytön vähentäminen, kohtuukäyttö tai raittius.

Hoito-jakson pituus on noin kaksi kuukautta ja se sisältää hoitopaketin mukaan erilaisia lääkäri- ja terapiakäyntejä. Hoitopaketti valitaan arviokäynnin yhteydessä.

Varaa aika arviokäyntiin:   010 337 2900   (ma-pe 10-14).

Hinnat alkaen 400 e/kk

Hoitomenetelmiä mm.

keho-orientoitunut psykoterapia
motivoiva haastattelu
lääkehoito
traumainformoitu hoito

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Päihdekuntoutusyksikkö Avara on 10-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa kuntoutusta alkoholi-, lääke- ja huumeongelmiin sekä korvaushoitoa opioidiriippuvuuksiin. Kuntoutusjakson pituus on asiakaskohtainen, keskimäärin neljä viikkoa. Kuntoutus sisältää yhteisöhoidon, päivittäiset ryhmät ja keskusteluavun, sekä tarvittaessa lääkehoidon. Sinulla on mahdollisuus käyttää kuntoilulaitteita ja saunaa joka päivä.

Avarassa sinua tukee ympärivuorokauden paikalla oleva moniammatillinen tiimi, johon kuuluu yksikön oma lääkäri. Yksikköön tullessasi sinulle nimetään omaohjaaja. Tiimiin kuuluu oma keittiötyöntekijä, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ruokalistaan. Yksiköllä on oma 8-paikkainen auto käytössä, joka mahdollistaa virkistys- ja asiointipäivät yksikön ulkopuolella. Autolla pääsemme myös sinua vastaan bussipysäkille tai juna-asemalle, kun saavut kuntoutukseen.

Avara on kodinomainen yksikkö, joka sijaitsee luonnon keskellä Siuntiossa. Sijainti tarjoaa rauhoittavat maisemat kaikista asiakashuoneista. Hoidon tavoitteena on oman retkahdusprosessin tunnistaminen, uusien elämäntapojen oppiminen sekä päihteettömyyteen/kohtuukäyttöön tukeminen.

Lisätietoja yksikön toiminnasta: Tiia Karekivi p. 050 471 0864

Kuntapalvelut

Suvera Oy on luotettava, huolehtiva ja ketterä julkisen terveydenhuollon kumppani. Toimimme kiinteässä yhteistyössä kuntien sekä alan yritysten kanssa parantaaksemme tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja tai pieniä osapalveluita tukemaan kunnan omaa palvelutuotantoa.

Lisätietoja: Antti Kärkkäinen p. 050 524 2574