Päihdehoidon palvelut

Suvera tarjoaa monipuolisia päihdehoidon palveluita sekä päihdekuntoutusta valtakunnallisesti.
Päihdekuntoutus- ja mielenterveyspalvelut Suvera

Suveran vastaanotolle voit tulla minkä tahansa päihteisiin, riippuvuuksiin tai mielenterveyteen liittyvän huolen takia. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi päihdelääkärin vastaanottoja, päihdeterapiaa ja päihdekuntoutusta. Suveran päihdehoito on aina joustavaa ja yksilöllistä, juuri sinun tarpeisiisi suunniteltuna.

Suveralla laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka suunnitellaan tavoitteidesi mukaan. Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi alkoholinkäytön vähentäminen, kohtuukäyttö tai raittius. Hoitojakson pituus on noin kaksi kuukautta ja se sisältää hoitopaketin mukaan erilaisia lääkäri- ja terapiakäyntejä. Hoitopaketti valitaan arviokäynnin yhteydessä.

Huolestuttaako päihteidenkäyttösi sinua?
Oletko miettinyt päihteidenkäytön vähentämistä?
Huomaatko päihteiden vievän ajatuksistasi liikaa tilaa?

Päihdeterapeutti on päihdetyöhön erikoistunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuteillamme on myös laaja osaaminen mielenterveystyöstä sekä erilaisista toiminnallisista riippuvuuksista, kuten peliriippuvuudesta. Päihdeterapeutin vastaanotolla tarjoamme keskusteluhoitoa alkoholi-, huume-, lääke- sekä toiminnallisiin riippuvuuksiin. Päihdeterapeuttiemme vastaanotolla voit keskustella aina luottamuksellisesti ja turvallisessa ympäristössä. Toteutamme myös erilaisia päihdehoitojaksoja, joiden aikana konsultoimme tarpeesi mukaan esimerkiksi päihdelääketieteen erikoislääkäriä tai vaikkapa seksuaalineuvojaa.

Vastaanotollemme voit hakeutua ilman lähetettä tai oman kuntasi maksusitoumuksella. Päihdeterapeutin jakson pituus määrittyy aina tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Tarjoamme päihdeterapiaa Oulussa sekä etävastaanotolla. Varaa aikasi soittamalla numeroon 010 337 2900. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Päihdepalvelut Nopeasti ja valtakunnallisesti Suvera

Kuinka voimme auttaa?

Kuntoutusyksikkö Avara Siuntio

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
paikkatiedustelut 050 406 6055

Kuntoutusyksikkö Avara Perniö

Lemuntie 264
25500 Salo
paikkatiedustelut 050 431 5945

Oulun vastaanotto

Isokatu 28 A 4
90100 Oulu
p. 010 337 2900

Etkö löytänyt etsimääsi?

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!