Terapia- ja mielenterveyspalvelut

Monipuoliset terapia- ja mielenterveyspalvelut takaavat joustavan ja yksilöidyn hoidon juuri sinun tarpeisiisi.

Suveran vastaanotolle voit tulla minkä tahansa mielenterveyteen tai jaksamiseesi liittyvän huolen takia. Tarjoamme mm. psykoterapiaa, psykiatrin vastaanottoja, seksuaalineuvontaa sekä läheisneuvontaa. Suveran terapiapalvelut ovat aina joustavia ja yksilöllisiä juuri sinun tarpeisiisi suunniteltuna. Vastaanottomme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa, tarjoamme myös etäpalveluita. Soita ja varaa aika arviointikäynnille!

Ajanvaraus / neuvonta puhelimitse

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimessa saat ohjausta ja neuvontaa erilaisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin liittyen. Kartoitamme puhelimessa tilannettasi alustavasti ja ohjaamme sinut tai läheisesi saamaan oikeanlaista apua. Puheluusi vastaa aina päihde- ja mielenterveystyön ammattilainen. Kun varaat meille neuvonta-ajan, soitamme sinulle varattuna aikana.

 

15min – ilmainen
Psykoterapian arviokäynti

Psykoterapeutin arviokäynti

 
45 min – 70 / 80 €
Psykoterapia

Psykoterapeutin hoitokäynti

 

45 min – 90 €

Lääkärikäynti: psykiatria

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

 

45 min – 180 €
Lääkärikäynti: psykoterapia

Psykoterapia

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 18 € (omavastuu 162 €)
Erikoislääkäri 27 € (omavastuu 153 €)

 

40 min – 180 €
Läheisneuvonta

Päihdeterapeutin läheisneuvonta on tarkoitettu päihdeasiakkaiden tai mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille, jotka toivovat saavansa tietoa, tukea ja neuvontaa liittyen läheisen päihdeongelmaan tai mielenterveyden pulmaan. Päihdeterapeutti on mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuttia voit tavata tarpeesi mukaan esimerkiksi 1-3 kertaa.

 

45 min – 65 €
 
Lue lisää
Tukikeskustelu

Tarjoamme tukikeskusteluja mielenterveystyöhön erikoistuneen sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan vastaanotolla. Tukikeskustelut ovat tarkoitettu kaikille, joita oma mielenterveys tai jaksaminen mietityttävät. Vastaanotollemme voit hakeutua esimerkiksi masennus-, paniikki- tai ahdistusoireilun vuoksi. Tukikeskustelujaksojen pituudet määrittyvät aina tarpeesi mukaan.

 

40 min – 100 €
 
Lue lisää
 
Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonnan keskeisiä alueita ovat esimerkiksi seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja sukupuolisuuteen liittyvät kysymykset ja ongelmat. Seksuaalineuvonta on yhdessä ratkaisujen löytämistä sekä tiedon ja ohjeiden jakamista. Seksuaalineuvontajaksot ovat tyypillisesti 1-5 käyntiä tarpeesi mukaan. Vastaanotolle voit hakeutua yksin tai kumppanin kanssa.

 

60 min – 65 €
 
Lue lisää
Urheilu- tai työpsykologin vastaanotto tai valmennus

Urheilu- ja työterveyspsykologi Tuomas Grönman tarjoaa palveluita liittyen henkisen pääoman kasvattamiseen, psyykkiseen valmennukseen sekä työnohjaukseen. Räätälöidyt ratkaisut myös nuorille urheilijoille.

 

Ajanvaraus puhelimitse 010 337 2900 (arkisin 9-15).

Helsingin vastaanotto

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki
p. 010 337 2900

Oulun vastaanotto

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu
p. 010 337 2900

Etkö löytänyt etsimääsi?

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

 

Sivusto käyttää evästeitä kävijäseuranta- sekä markkinointitarkoituksiin.

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi

Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi

Läheisvierailut Avaran kuntoutusyksikössä on kielletty varotoimenpiteinä. Noudatamme THL suositusta kaiken ei-pakollisen ihmiskontaktin välttämistä. Lue lisää THL
+ +