Yrityksille ja kunnille

Monipuoliset päihde- ja mielenterveysalan ammattilaiset ympäri Suomea.

Lääkäreiden saatavuus voi olla ajoittain iso haaste kunnalle, kuntayhtymälle ja yritykselle. Varsinkin erikoisalojen (mielenterveys- ja päihde) osaajien tavoitettavuus voi muodostaa ongelman, johon Suvera tarjoaa ratkaisun.

Meiltä löydät myös koulutuspaketteja, jotka räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Lääkäripalvelut

 

Suvera toimittaa mielenterveys- ja päihdealojen yleis- ja erikoislääkäreitä kunnille, kuntayhtymille ja yrityksille. Pystymme vastaamaan nopealla aikataululla asiakkaiden lääkäritarpeisiin. Asiakkaille palvelu on helppo ja vaivaton, sillä Suvera vastaa sekä henkilöstön rekrytoinnista että työantajavelvoitteista.

Asiakkaiden kanssa sovittujen tarpeiden mukaisesti Suvera toimittaa tehtävään sopivan erikoisalan osaajan (LL tai EL) asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suvera on lyhyessä ajassa valittu jo usean asiakkaan kumppaniksi tuottamaan mielenterveys- ja päihdelääkäripalveluita.

Etälääkäripalvelut

 

Suvera tarjoaa lääkärin ja terapeutin etävastaanottopalveluja kuntien, kaupunkien ja yritysten käyttöön. Palvelu mahdollistaa sen, että erikoisalojen osaajien palveluita on saatavilla tarpeen mukaisesti ja nopealla aikataululla. Suvera pystyy reagoimaan tarpeeseen nopeasti tuomalla etälääkäripalvelut osaksi kuntien omaa palveluntuotantoa.

Suveran etävastaanottopalvelu tarjoaa helpon ja erilaisen ratkaisun kuntien haasteisiin mm. tilanteissa, joissa päihdelääkäripalveluiden tarve on epäsäännöllinen tai tekijöitä ei ole saatavilla. Etävastaanottopalvelun avulla kunta tai kaupunki saa ratkaisun, jonka avulla palvelut voidaan tuottaa tarpeen mukaisesti, laadukkaasti ja nopeasti asiakkaille. Etävastaanottopalvelumme koostuu sekä päihdelääkärin, että päihdeterapeutin vastaanotoista.

Koulutusratkaisut

Suvera tarjoaa koulutuspaketteja sekä räätälöityjä koulutusratkaisuja ammattihenkilöille, yrityksille ja työyhteisöille Helsingissä ja sen lähialueilla. Järjestämme tarpeisiisi sopivan seminaarin, työpajan tai muuta koulutusta päihdetyöhön, mielenterveyteen sekä työhyvinvointiin liittyen. Tutustu lisää ja pyydä tarjous!
 
 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

 

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi

Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi