Palvelumme ja hinnasto (päivitetty 01/2021)

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimessa saat ohjausta ja neuvontaa erilaisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin liittyen. Kartoitamme puhelimessa tilannettasi alustavasti ja ohjaamme sinut tai läheisesi saamaan oikeanlaista apua. Puheluusi vastaa aina päihde- ja mielenterveystyön ammattilainen. 

ilmainen

Psykoterapeutin hoitokäynti

45 min – 90 €

Tällä hetkellä ei vapaita aikoja

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

45 min – 180 €

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

45 min – 180 €

Päihdeterapeutin vastaanotolla tarjoamme keskusteluhoitoa alkoholi-, huume-, lääke- sekä toiminnallisiin riippuvuuksiin. Päihdeterapeutti on päihdetyöhön erikoistunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on myös laaja osaaminen mielenterveystyöstä sekä erilaisista toiminnallisista riippuvuuksista, kuten peliriippuvuudesta.

Kartoitamme vastaanottokäynnillä tilannettasi ja voimme varata aikoja tarpeesi mukaan, esimerkiksi 1-3 käyntiä. Konsultoimme käyntien pohjalta tarvittaessa psykiatria tai voimme varata ajan psykiatrin vastaanotolle.

Oulun vastaanotolla tai etänä.

45 min – 90 €

Varaa aika tai lisätietopyynnöt Puh. 010 337 2900

Päihdeterapeutin läheisneuvonta on tarkoitettu päihdeasiakkaiden tai mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille, jotka toivovat saavansa tietoa, tukea ja neuvontaa liittyen läheisen päihdeongelmaan tai mielenterveyden pulmaan. Päihdeterapeutti on mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuttia voit tavata tarpeesi mukaan esimerkiksi 1-3 kertaa.

Oulun vastaanotolla tai etänä.

45 min – 65 €

Seksuaalineuvonnan keskeisiä alueita ovat esimerkiksi seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja sukupuolisuuteen liittyvät kysymykset ja ongelmat. Seksuaalineuvonta on yhdessä ratkaisujen löytämistä sekä tiedon ja ohjeiden jakamista. Seksuaalineuvontajaksot ovat tyypillisesti 1-5 käyntiä tarpeesi mukaan. Vastaanotolle voit hakeutua yksin tai kumppanin kanssa.

60 min – 65 €

Äitiyslomatauolla, tällä hetkellä ei vapaita aikoja

Huumekatkaisuhoito kuntoutusyksikkö Avarassa – vuorokausihinta

275€ / vrk

Alkoholikatkaisuhoito kuntoutusyksikkö Avarassa

250€ / vrk

Laitoskuntoutus kuntoutusyksikkö Avarassa – vuorokausihinta

  • Alkoholin kuntouttava laitoshoito 215€
  • Huumeiden, lääkkeiden ja sekakäytön kuntouttava laitoshoito 235€
  • Muu kuntouttava laitoshoito 235€
  • Opioidikorvaushoidon asiakas 250€