Palvelumme ja hinnasto

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimessa saat ohjausta ja neuvontaa erilaisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin liittyen. Kartoitamme puhelimessa tilannettasi alustavasti ja ohjaamme sinut tai läheisesi saamaan oikeanlaista apua. Puheluusi vastaa aina päihde- ja mielenterveystyön ammattilainen. Kun varaat meille neuvonta-ajan, soitamme sinulle varattuna aikana.

15min – ilmainen

Psykoterapeutin arviokäynti

45 min – 70 / 80 €

Psykoterapeutin hoitokäynti

45 min – 90 €

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

45 min – 180 €

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

45 min – 180 €

Päihdeterapeutin läheisneuvonta on tarkoitettu päihdeasiakkaiden tai mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille, jotka toivovat saavansa tietoa, tukea ja neuvontaa liittyen läheisen päihdeongelmaan tai mielenterveyden pulmaan. Päihdeterapeutti on mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuttia voit tavata tarpeesi mukaan esimerkiksi 1-3 kertaa.

45 min – 65 €

Tarjoamme tukikeskusteluja mielenterveystyöhön erikoistuneen sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan vastaanotolla. Tukikeskustelut ovat tarkoitettu kaikille, joita oma mielenterveys tai jaksaminen mietityttävät. Vastaanotollemme voit hakeutua esimerkiksi masennus-, paniikki- tai ahdistusoireilun vuoksi. Tukikeskustelujaksojen pituudet määrittyvät aina tarpeesi mukaan.

40 min – 100 €

Seksuaalineuvonnan keskeisiä alueita ovat esimerkiksi seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja sukupuolisuuteen liittyvät kysymykset ja ongelmat. Seksuaalineuvonta on yhdessä ratkaisujen löytämistä sekä tiedon ja ohjeiden jakamista. Seksuaalineuvontajaksot ovat tyypillisesti 1-5 käyntiä tarpeesi mukaan. Vastaanotolle voit hakeutua yksin tai kumppanin kanssa.

60 min – 65 €

Urheilu- ja työterveyspsykologi Tuomas Grönman tarjoaa palveluita liittyen henkisen pääoman kasvattamiseen, psyykkiseen valmennukseen sekä työnohjaukseen. Räätälöidyt ratkaisut myös nuorille urheilijoille.

Ajanvaraus puhelimitse 010 337 2900 (arkisin 9-15).

Huumekatkaisuhoito kuntoutusyksikkö Avarassa

275€ / vrk

Alkoholikatkaisuhoito kuntoutusyksikkö Avarassa

250€ / vrk

Laitoskuntoutus kuntoutusyksikkö Avarassa

215€ / vrk