Palvelumme ja hinnasto

Ajanvaraus / neuvonta puhelimitse

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimessa saat ohjausta ja neuvontaa erilaisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin liittyen. Kartoitamme puhelimessa tilannettasi alustavasti ja ohjaamme sinut tai läheisesi saamaan oikeanlaista apua. Puheluusi vastaa aina päihde- ja mielenterveystyön ammattilainen. Kun varaat meille neuvonta-ajan, soitamme sinulle varattuna aikana.

 

15min – ilmainen
Psykoterapian arviokäynti

Psykoterapeutin arviokäynti

 
45 min – 70 / 80 €
Psykoterapia

Psykoterapeutin hoitokäynti

 

45 min – 90 €

Lääkärikäynti: psykiatria

Psykiatrian lääkärikäynti

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 14 € (omavastuu 166 €)
Erikoislääkäri 21 € (omavastuu 159 €)

 

45 min – 180 €
Lääkärikäynti: psykoterapia

Psykoterapia

Kelakorvaukset:
Yleislääkäri 18 € (omavastuu 162 €)
Erikoislääkäri 27 € (omavastuu 153 €)

 

40 min – 180 €
Läheisneuvonta

Päihdeterapeutin läheisneuvonta on tarkoitettu päihdeasiakkaiden tai mielenterveyskuntoutujien omaisille ja läheisille, jotka toivovat saavansa tietoa, tukea ja neuvontaa liittyen läheisen päihdeongelmaan tai mielenterveyden pulmaan. Päihdeterapeutti on mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuttia voit tavata tarpeesi mukaan esimerkiksi 1-3 kertaa.

 

45 min – 65 €
 
Lue lisää
Tukikeskustelu

Tarjoamme tukikeskusteluja mielenterveystyöhön erikoistuneen sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan vastaanotolla. Tukikeskustelut ovat tarkoitettu kaikille, joita oma mielenterveys tai jaksaminen mietityttävät. Vastaanotollemme voit hakeutua esimerkiksi masennus-, paniikki- tai ahdistusoireilun vuoksi. Tukikeskustelujaksojen pituudet määrittyvät aina tarpeesi mukaan.

 

40 min – 100 €
 
Lue lisää
 
Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonnan keskeisiä alueita ovat esimerkiksi seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja sukupuolisuuteen liittyvät kysymykset ja ongelmat. Seksuaalineuvonta on yhdessä ratkaisujen löytämistä sekä tiedon ja ohjeiden jakamista. Seksuaalineuvontajaksot ovat tyypillisesti 1-5 käyntiä tarpeesi mukaan. Vastaanotolle voit hakeutua yksin tai kumppanin kanssa.

 

60 min – 65 €
 
Lue lisää
Urheilu- tai työpsykologin vastaanotto tai valmennus

Urheilu- ja työterveyspsykologi Tuomas Grönman tarjoaa palveluita liittyen henkisen pääoman kasvattamiseen, psyykkiseen valmennukseen sekä työnohjaukseen. Räätälöidyt ratkaisut myös nuorille urheilijoille.

 

Ajanvaraus puhelimitse 010 337 2900 (arkisin 9-15).
Katkaisuhoito

Alkoholikatkaisuhoito ja huumekatkaisuhoito kuntoutusyksikkö Avarassa

225€ / vrk

Laitoskuntoutus

Laitoskuntoutus kuntoutusyksikkö Avarassa

215€ / vrk

Etkö löytänyt etsimääsi?

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!
Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

 

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi