Rekrytoimme

Haemme kasvavaan tiimimme jatkuvasti lääkäreitäsairaanhoitajia
terveydenhoitajia sekä lähihoitajia.

Arvoihin perustuva toimintamme takaa henkilöstön hyvinvoinnin ja jaksamisen, jonka avulla takaamme laadukkaan sekä yksilöllisen hoidon asiakkaillemme.

Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme yksilötasolla; palvelualttiudella, osaamisella sekä henkilökunnasta huolehtimisella pystymme tuottamaan laadukasta hoitoa. Kannustava ilmapiirimme tarjoaa taatusti viihtyvyyden työyhteisössä.

Päihdelääkäri

Suveralla voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti mielenterveys- ja päihdepalveluissa ja aidosti vaikuttaa työhösi. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet henkilökohtaiseen urakehitykseen ja alalle erikoistumiseen, mentoroinnin ja monipuolisten työmahdollisuuksien kautta.

Suveran palvelut kattavat tällä hetkellä jo 29% Suomen kunnista, jonka lisäksi tuotamme palveluita työterveyshuoltoon sekä yksityisasiakkaille. Haluamme yhdessä uudistaa sosiaali- ja terveysalaa sekä toimia edelläkävijänä, ja nyt sinulla lääketieteen ammattilaisena on mahdollisuus päästä mukaan osaksi innovatiivista toimintaamme.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja haluat kehittyä päihdelääketieteen osaajaksi, ole yhteydessä Samu Keräseen samu.keranen@suvera.fi tai 040 969 838 ja keskustellaan aiheesta lisää!

Kehitämme jatkuvasti henkilöstöämme yksilötasolla; palvelualttiudella, osaamisella sekä henkilökunnasta huolehtimisella pystymme tuottamaan laadukasta hoitoa. Kannustava ilmapiirimme tarjoaa taatusti viihtyvyyden työyhteisössä.

Sairaanhoitaja ja lähihoitaja, Siuntio

Etsimme Siuntiossa sijaitsevaan Päihdekuntoutusyksikkö Avaraan sairaanhoitajia ja lähihoitajia keikkatyöhön. Avara tarjoaa kuntouttavaa laitoshoitoa, joka perustuu asiakkaiden itsenäiseen toimintaan, vuorovaikutukseen ja yhteistyökykyyn. Toiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja voimavaroja sekä löytää keinoja arjessa selviytymiseen.

Voit olla vielä uraa aloitteleva tai jo alan kokeneempi osaaja. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä asiakaspalvelulähtöisyydellä haluat luoda asiakkaillemme erityisen laadukkaita palvelukokemuksia. Toimit joustavasti moniammatillisessa tiimissä ja käytät sujuvasti sähköisiä työvälineitä. Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Sairaanhoitajanamme sinulla tulee olla lääkehoidon osaamista ja lääkehoitoluvat kunnossa. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työsopimusta.

Pääasialliset tehtävät
● Sairaanhoitajan tehtävät päihdekuntoutusyksikössä
● Yksilökeskustelujen pitäminen
● Ryhmien vetäminen
● Päivittäisiin toimintoihin osallistuminen ja asiakkaiden arjessa läsnäoleminen
● Tiimityöskentely ja toiminnan kehittäminen

Odotamme sinulta
● Sairaanhoitajan (AMK) tai lähihoitajan pätevyyttä
● Valmiutta 3-vuorotyöhön
● Lääkehoidon osaamista sekä lääkehoitoluvat
● Kokemusta mielenterveys- ja /tai päihdetyöstä
● Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
● Reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin klo 12-14) Palveluvastaava Heli Gustafsson p. 050 406 6055, heli.gustafsson@suvera.fi.