Apua päihdeongelmaan

smart@fix
on
05/03/2022

This is just placeholder text. Don’t be alarmed, this is just here to fill up space since your finalized copy isn’t ready yet.

Aiheuttaako alkoholi ongelmia sinulle tai läheisellesi? Hallitseeko alkoholi huolestuttavassa määrin elämääsi? Huomaatko sen
vaikutukset parisuhteessa tai työpaikalla? Hoitoon hakeutumisen tai hoitotarpeen arvioimisen lähtökohtana voi olla mikä tahansa alkoholinkäytön seurauksena syntynyt haitallinen tilanne, tai vaikkapa oma tai läheisesi huoli. Ongelmaan on hyvä tarttua ajoissa, eikä alkoholiriippuvuuden hoitoa ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa.

Suvera on yksityinen ja laadukas erilaisten päihdeongelmien hoitoon erikoistunut yritys. Olipa tavoitteenasi täysraittius tai alkoholin käytön vähentäminen, me osaamme auttaa. Palvelemme sinua yli tuhannen asiakkaan kokemuksella. Saat käyttöösi parhaiden päihdelääkärien kokemuksen ja asiantuntemuksen sekä osaavan hoitohenkilökunnan. Meidän avullamme pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen tavoitteissasi kohti raittiimpaa elämää.

Tarjoamme päihdeongelmiin avohoitomuotoista hoitomallia, joka soveltuu myös työssäkäyville sekä kauempanakin asuville. Suveran avohoito on ohjattua hoitoa, jonka aikana asut omassa kodissasi etkä joudu viettämään aikaa hoitolaitoksessa. Hoitoon sisältyy aina sinun tarpeidesi mukaan luotu kuntoutusohjelma, lääkärin seuranta sekä tuki.

Hoidon kuvaus

Apua päihdeongelmaan Oulu ja Pohjois Suomi Oulun riippuvuusklinikka

Suveran päihdehoito-ohjelman hinta on alkaen 1200€. Lopullinen kokonaiskustannus määräytyy hoitotarpeesta, joka määritellään ensimmäisen käynnin (arviokäynnin) yhteydessä. Arvioinnin perusteella lääkäri laatii sinulle yksilöllisen tavoitteitasi vastaavan hoito-ohjelman.

Ota yhteyttä

Tiia Karekivi

Älä jää yksin ongelmasi kanssa. Ota yhteyttä palvelupäällikköömme: Tiia Karekivi, puh. 050 471 0864 tai sähköpostilla
tiia.karekivi@suvera.fi. Kaikki yhteydenotot ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Suvera Oy on valtakunnallisesti toimiva yksityinen terveysalan yritys, joka on erikoistunut päihde- ja mielenterveysongelmiin. Asiakkaitamme ovat mm. Espoon, Vantaan, Oulun ja Kemin kaupungit.