Tukikeskustelut

Suvera tarjoaa mielenterveyden tukikeskusteluja Oulussa sekä etävastaanotoilla.

Ovatko voimavarasi vähissä?
Valvottavatko huolet?
Ovatko läheisesi huolissaan jaksamisestasi?

Mielenterveys voi kuormittua joissain elämän vaiheissa ja tilapäinen henkinen pahoinvointi vaikeassa elämäntilanteessa on normaalia. Mielenterveyden järkkyessä on kuitenkin tärkeää, että häiriö tunnistetaan ja että siihen saadaan sopivaa hoitoa. Jopa joka viides Suomalaisista kärsii masennuksesta jossain elämänsä vaiheessa ja myös muut mielenterveyden pulmat, kuten ahdistuneisuus ja paniikkioireilu ovat tavallisia kaiken ikäisillä.

Terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan vastaanotolla tarjoamme keskustelutukea erilaisiin mielenterveyden pulmiin. Henkilökuntamme on mielenterveys- ja päihdetyöhön ammattilaisia. Hoitajiemme vastaanotolla voit keskustella aina luottamuksellisesti ja turvallisessa ympäristössä. Toteutamme myös erilaisia hoitojaksoja, joiden aikana konsultoimme tarpeesi mukaan esimerkiksi psykiatrian erikoislääkäriä tai vaikkapa seksuaalineuvojaa. Hoitojaksoillamme on mahdollista aloittaa tarpeen mukaan esimerkiksi lääkityksiä tai arvioida psykoterapian tarvetta.

Vastaanotollemme voit hakeutua ilman lähetettä tai oman kuntasi maksusitoumuksella. Tukikeskustelujakson pituus määrittyy aina tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Tarjoamme tukikeskusteluja Helsingissä, Oulussa sekä etävastaanotoilla. Varaa aikasi soittamalla numeroon 010 337 2900. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Suvera tukikeskustelut