Päihdeterapia

Suvera tarjoaa päihdeterapeutin vastaanottoja Helsingissä sekä etäyhteydellä.

Huolestuttaako päihteidenkäyttösi sinua?

Oletko miettinyt päihteidenkäytön vähentämistä?

Huomaatko päihteiden vievän ajatuksistasi liikaa tilaa?

Päihdeterapeutti on päihdetyöhön erikoistunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Päihdeterapeuteillamme on myös laaja osaaminen mielenterveystyöstä sekä erilaisista toiminnallisista riippuvuuksista, kuten peliriippuvuudesta. Päihdeterapeutin vastaanotolla tarjoamme keskusteluhoitoa alkoholi-, huume-, lääke- sekä toiminnallisiin riippuvuuksiin. Päihdeterapeuttiemme vastaanotolla voit keskustella aina luottamuksellisesti ja turvallisessa ympäristössä. Toteutamme myös erilaisia päihdehoitojaksoja, joiden aikana konsultoimme tarpeesi mukaan esimerkiksi päihdelääketieteen erikoislääkäriä tai vaikkapa seksuaalineuvojaa.

Vastaanotollemme voit hakeutua ilman lähetettä tai oman kuntasi maksusitoumuksella. Päihdeterapeutin jakson pituus määrittyy aina tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Tarjoamme päihdeterapiaa Helsingissä, Oulussa sekä etävastaanotoilla. Varaa aikasi suoraan ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 010 337 2900. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin!

Oulun riippuvuusklinikka

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

Helsingin riippuvuusklinikka

Lönnrotin puistikko
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi