Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Päihdekuntoutusyksikkö Avara on 10-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa kuntoutusta alkoholi-, lääke- ja huumeongelmiin sekä korvaushoitoa opioidiriippuvuuksiin. Kuntoutusjakson pituus on asiakaskohtainen, keskimäärin neljä viikkoa. Kuntoutus sisältää yhteisöhoidon, päivittäiset ryhmät ja keskusteluavun, sekä tarvittaessa lääkehoidon. Sinulla on mahdollisuus käyttää kuntoilulaitteita ja saunaa joka päivä.

Avarassa sinua tukee ympärivuorokauden paikalla oleva moniammatillinen tiimi, johon kuuluu yksikön oma lääkäri. Yksikköön tullessasi sinulle nimetään omaohjaaja. Tiimiin kuuluu oma keittiötyöntekijä, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ruokalistaan. Yksiköllä on oma 8-paikkainen auto käytössä, joka mahdollistaa virkistys- ja asiointipäivät yksikön ulkopuolella. Autolla pääsemme myös sinua vastaan bussipysäkille tai juna-asemalle, kun saavut kuntoutukseen.

Avara on kodinomainen yksikkö, joka sijaitsee luonnon keskellä Siuntiossa. Sijainti tarjoaa rauhoittavat maisemat kaikista asiakashuoneista. Hoidon tavoitteena on oman retkahdusprosessin tunnistaminen, uusien elämäntapojen oppiminen sekä päihteettömyyteen/kohtuukäyttöön tukeminen.

Lisätietoja yksikön toiminnasta: Tiia Karekivi p. 050 471 0864