Kuntapalvelut

Monipuoliset päihde- ja mielenterveysalan ammattilaiset ympäri Suomea

Lääkäreiden saatavuus voi olla ajoittain iso haaste kunnalle, kuntayhtymälle ja yritykselle. Varsinkin erikoisalojen (mielenterveys- ja päihde) osaajien tavoitettavuus voi muodostaa ongelman, johon Suvera tarjoaa ratkaisun.

Kuntapalveluissa ota yhteyttä liiketoimintajohtaja Antti Kärkkäiseen:

Lääkäripalvelut

 

Suvera toimittaa mielenterveys- ja päihdealojen yleis- ja erikoislääkäreitä kunnille, kuntayhtymille ja yrityksille. Pystymme vastaamaan nopealla aikataululla asiakkaiden lääkäritarpeisiin. Asiakkaille palvelu on helppo ja vaivaton, sillä Suvera vastaa sekä henkilöstön rekrytoinnista että työantajavelvoitteista.

Asiakkaiden kanssa sovittujen tarpeiden mukaisesti Suvera toimittaa tehtävään sopivan erikoisalan osaajan (LL tai EL) asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suvera on lyhyessä ajassa valittu jo usean asiakkaan kumppaniksi tuottamaan mielenterveys- ja päihdelääkäripalveluita.

Etälääkäripalvelut

 

Suvera tarjoaa lääkärin ja terapeutin etävastaanottopalveluja kuntien, kaupunkien ja yritysten käyttöön. Palvelu mahdollistaa sen, että erikoisalojen osaajien palveluita on saatavilla tarpeen mukaisesti ja nopealla aikataululla. Suvera pystyy reagoimaan tarpeeseen nopeasti tuomalla etälääkäripalvelut osaksi kuntien omaa palveluntuotantoa.

Suveran etävastaanottopalvelu tarjoaa helpon ja erilaisen ratkaisun kuntien haasteisiin mm. tilanteissa, joissa päihdelääkäripalveluiden tarve on epäsäännöllinen tai tekijöitä ei ole saatavilla. Etävastaanottopalvelun avulla kunta tai kaupunki saa ratkaisun, jonka avulla palvelut voidaan tuottaa tarpeen mukaisesti, laadukkaasti ja nopeasti asiakkaille.

Etävastaanottopalvelu koostuu seuraavista palveluista:
– Päihdelääkärin vastaanotot
– Päihdeterapeutin vastaanotot

Suvera Oy

Puh. 010 337 2900
info@suvera.fi

Tietosuojaseloste

Oulun riippuvuusklinikka

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

Helsingin riippuvuusklinikka

Lönnrotin puistikko
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi