Päihdekuntoutus sekä mielenterveyspalvelut Helsingissä

Laadukasta hoitoa alkoholi-, huume- ja lääkeriippuvuuksiin Helsingin vastaanotolla

Päihdekuntoutuksen ja -terapian lisäksi tarjoamme muun muassa:

  • Apua ahdistukseen, masennukseen ja traumaperäiseen stressihäiriöön
  • Peliriippuvuuden hoitoa
  • Seksuaalineuvontaa
  • Urheilupsykologin vastaanottokäyntejä
  • Työterveyspsykologin vastaanottokäyntejä
  • Tukikeskustelua
  • Läheisneuvontaa
  • Psykoterapiaa
  • Psykiatrin vastaanottoja, lausuntoja ja arvioita
  • Koulutuksia, seminaareja ja työnohjausta

Päihderiippuvuudesta eroon pääseminen on usein hankalaa ja voi joskus tuntua jopa mahdottomalta. Harva onnistuu siinä yksin, eikä elämänmuutoksen matkaa tarvitsekaan kulkea ilman tukea. Oikean ammattiavun, ajan ja oman sitoutumisen avulla on mahdollista saavuttaa päihteetön arki. Arki, jossa sekä läheisillä että itselläsi on turvallista ja terveellistä elää.

Suveran päihdeterapia ja päihdekuntoutus Helsingissä käsittää niin alkoholi-, huume-, lääke- kuin monipäihderiippuvaisten hoitoa sekä avo- että laitoshoitona. Erilaiset päihde- ja mielenterveysongelmat ovat yrityksemme erikoisosaamista, joten meiltä saat avuksesi parhaiden päihdelääkäreiden, hoitohenkilökunnan ja terapeuttien asiantuntemuksen sekä kokemuksen. Hoitoon pääsy on nopeaa ja vaivatonta.

Keskustelemme tilanteestasi yhdessä ja varaamme halutessasi ajan vastaantollemme, voit tehdä sen myös suoraan netissä ajanvarauskalenterimme kautta. Ota yhteyttä täältä tai soita meille 010 337 2900.

Lue lisää palveluistamme!

Yksilöllistä avo- tai laitoshoitoa

Ensimmäiset askeleet kohti päihteettömyyttä lähtevät jo siitä, että riippuvuus tiedostetaan tai esimerkiksi läheiset huomaavat tilanteen ja puuttuvat asiaan. Kun haluat aloittaa kanssamme hoitosuhteen, sinulle laaditaan yhteistuumin yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä hoito- ja kuntoutusjakso.

Hoitona on avohoito tai laitoskuntoutus. Asiakkaillamme on tarpeen vaatiessa mahdollisuus päästä päihdekuntoutusyksikkö Avaraan, joka on 14-paikkainen, kodinomainen kuntoutusyksikkö Siuntiossa alkoholi-, huume- ja lääkeongelmista kärsiville. Lue lisää Avarasta.  Huomaathan, että päihdehoitoon voi saada taloudellista tukea kunnalta tai Kansaneläkelaitokselta. Tarkista oman kuntasi sosiaalitoimesta, minkälaiseen hoitoon voit saada maksusitoumuksen.

Muistathan, että matkan kohti kuntoutumista voi aloittaa vain yhteydenotosta. Neuvontaa saat myös puhelimessa, jolloin tilanteesi arvioidaan ja voidaan sopia käynti vastaanotollemme. Neuvonnasta ja muista palveluistamme voit lukea tarkemmin Palveluistamme-osiosta.

Hieman Suverasta

Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, jonka erikoisosaamista ovat päihde- ja mielenterveyspalvelut. Perustajajäsenemme ovat olleet luomassa valtakunnallisesti menestyneitä, tunnettuja terveys- ja hoiva-alan yhtiöitä, ja avainhenkilöillämme on sosiaali- ja terveysalan kokemusta kymmenien vuosien ajalta. Toimintamme on koko Suomen kattavaa.

Olemme Kelan palvelutuottaja, ja meille pääsee hoitoon ripeästi ilman ikävää jonottamista. Ota yhteyttä, jos sinulla on päihderiippuvuus tai olet huolissasi läheisesi päihteidenkäytöstä. Päihdekuntoutus Helsingin ja Oulun toimipisteissämme toteutuu aina täydellä luottamuksella ja korkealla laadulla.

Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

 

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi

Oulun toimipiste

Pakkahuoneenkatu 5 M 24
90100 Oulu

Helsingin toimipiste

Lönnrotin puistikko 5 A 1
00120 Helsinki

Päihdekuntoutusyksikkö Avara

Suitianummentie 160
02570 Siuntio
avara@suvera.fi